Casa de marcat: portabila sau traditionala? Iata care sunt diferentele!

Poate fi destul de greu sa alegi case de marcat pentru afacerea ta, mai ales atunci cand esti la inceput de drum si nu stii prea multe despre acest tip de echipamente. Ei bine, acum afli ca exista, in principal, doua tipuri – poti avea o casa de marcat portabila sau una traditionala, in functie de necesitati, dar si de cerintele afacerii tale.

Practic, nu exista o alegere mai buna, din moment ce ambele tipuri pot fi utilizate in unitatile comerciale traditionale. Pe de alta parte, daca ai un restaurant sau o cafenea, lipsa unei case de marcat portabile iti poate afecta reputatia.

Ce trebuie sa stii despre o casa de marcat traditionala?

Un echipament traditional, deseori numit simplu casa de marcat electronica, este unitatea bine cunoscuta si pe care probabil o vezi in fiecare unitate comerciala in care intri – anume casa de marcat cu tastatura alfanumerica utilizata de casier pentru a-ti tipari bonul fiscal.

Desi aceste case dispar incet incet din sediile afacerilor, este recunoscut faptul ca sunt mai rapide si ca numarul de erori posibile este limitat, deci mai mic. Totodata, aceste case de marcat pot fi alaturate diverselor soft-uri de gestionare a inventarului disponibile pe piata.

Pe scurt, inca sunt o optiune solida pentru afacerile de dimensiuni mici si medii si care se bazeaza pe existenta unui punct de vanzare fix.

Ce trebuie sa stii despre o casa de marcat portabila?

Ei bine, aici lucrurile devin foarte interesante. O casa de marcat portabila este cunoscuta sub numele de POS – point of sale – si este practic un punct de vanzare portabil. Prima diferenta fata de un model traditional ar fi faptul ca o casa portabila functioneaza in baza unui sistem Android – incredibil de usor de utilizat si mai ales de personalizat.

Un alt beneficiu major atunci cand utilizezi o casa de marcat portabila consta in faptul ca aceasta poate procesa cu usurinta metode de plata alternative – pe langa plata cu cardul, se numara si Apple sau Google Pay care devin din ce in ce mai populare chiar si in Romania. Acest detaliu poate fi deosebit de important atunci cand oferi servicii de ride sharing sau delivery, de exemplu.

Nu in ultimul rand, trebuie luat in calcul faptul ca un model portabil nu necesita o sursa de energie electrica in permanenta, in comparatie cu produsele traditionale. Acestea functioneaza cu ajutorul unei baterii (de regula din litiu, asemenea celor din smartphone-uri).

Personalizeaza-ti afacerea!

Desigur, de departe cel mai important aspect este faptul ca o casa de marcat portabila iti ofera posibilitatea de a-ti personaliza la maxim afacerea – poti gestiona si organiza inventarul asa cum doresti, poti crea profiluri specializate pentru clienti, poti accepta plati in orice locatie si poti analiza date aferente vanzarilor oricand doresti!

Daca ai nevoie de o asemenea casa de marcat, nu ezita sa apelezi la Cria Soft Solutions – sau sa vizitezi magazinul onine al acestora, TehnicaFiscala.ro. Acesta are pregatita pentru tine o gama variata de case de marcat – atat traditionale, cat si portabile – la cele mai bune preturi! Mai mult decat atat, acolo gasesti si o oferta completa de servicii de fiscalizare.

Previous post <strong>Tu stii ce ar trebui sa primesti atunci cand apelezi la servicii de optimizare SEO?</strong>
Next post <strong>Oua de tara vs. oua de magazin – iata care sunt principalele diferente!</strong>