De ce Karim Benzema va fi (din nou) golgheterul din La Liga. Francezul nu poate fi oprit

Karim Benzema este unul dintre marii jucători de fotbal ai lumii, iar asta nu poate fi contestat de nimeni. Francezul este marele favorit să câștige Balonul de Aur și pare că astfel îi vor fi recunoscute în sfârșit meritele. Sezonul trecut a fost unul de vis pentru francez, el câștigând alături de Real UEFA Champions League și La Liga, poate cele mai dificile competiții din lume.

Însă ce urmează pentru Benzema în acest sezon? Îl va prinde oare vârsta din urmă? La 34 de ani, nu este chiar un fotbalist tânăr. Mulți ar spune că se află spre sfârșitul carierei, însă Karim se încăpățânează an de an să demonstreze că nu este așa. 

Tocmai de aceea, sunt toate șansele ce Benzema să fie din nou golgheterul din La Liga, chiar și la 34 de ani – poți paria pe meciurile din La Liga dacă ești bine informat și ai face bine să plasezi destule pariuri că marcatorul va fi Benzema pentru că pe francez îl așteaptă un nou sezon de vis. 

E doar începutul sezonului, dar Benzema are deja o medie de un gol pe meci așa că vorbim de un început extrem de promițător. Dar va continua așa? Cel mai probabil, da. 

Iată de ce

  1. Este unul dintre cei mai inspirați jucători din lume

Karim Benzema are acel element care poate fi foarte greu definit concret, însă cumva este vorba de instinctul de atacant. El vine odată cu timpul și se dezvoltă cel mai bine la marii atacanți ai lumii. Benzema simte unde trebuie să fie ca să primească cea mai bună pasă. Plasamentul său este mereu impecabil. Este la același nivel cu legendarul Pippo Inzaghi aici, însă Benzema are și un șut absolut imparabil în anumite momente. Nu duce lipsă de calități.

  1. Are parte de un sprijin extraordinar

Lângă Benzema în echipă se află unii dintre cei mai valoroși jucători din lume care îi pot oferi mereu cel mai bun serviciu. Atunci când beneficiezi de pasele extraordinare și viziunea lui Modric, când partenerul tău din atac este tânărul talentat Vinicius Junior sau când știi că întotdeauna cursele lui Valverde vor veni la momentul potrivit, parcă devine mai ușor să înscrii des. Tocmai de aceea, Benzema are toate șansele să marcheze cel mai mult și în acest sezon, nu trebuie uitat că el joacă, în momentul de față, la cea mai bună echipă din lume. 

  1. Carlo Ancelotti

Dincolo de colegii din teren, Benzema este antrenat de Carlo Ancelotti, unul dintre cei mai mari manageri ai tuturor timpurilor. Mai important însă, Ancelotti este și unul dintre cei mai experimentați antrenori și știe exact cum trebuie să gestioneze un fotbalist ca Benzema. Știe când să îl odihnească și știe cum să îi explice că mai are nevoie și de momente de rapus ca să îți reîncarce energiile. Acest aspect este foarte important pentru un fotbalist de nivelul lui Benzema.

Iată așadar de ce Karim Benzema va fi iar golgheterul din La Liga.

sursa foto: unsplash.com

Previous post Oferă valoare business-ului tău cu tabletele Zebra ET40/ET45 – robuste și ergonomice, pot fi integrate rapid în fluxul de lucru al oricărei companii
Next post Află de la Abella.ro cum să-ți alegi rochia de seară în funcție de eveniment