MisterFix îți spune unde găsești un centru de reparație telefoane la prețuri accesibile

Când trebuie dus telefonul la un centru de reparație telefoane și cât de des? Care sunt simptomele unui telefon, laptop sau TV defect? În articolul de astăzi vei afla câteva semne care îți spun că device-ul are nevoie de o inspecție tehnică. Rămâi până la sfârșit să afli cine anume te poate ajuta în acest aspect.

Service GSM în orașul tău – specialistul de care device-ul tău are nevoie

Deseori avem impresia că aparaturile moderne au o viață lungă. Din păcate, această idee este departe de adevăr. Din cauza faptului că ne folosim de telefoane sau laptopuri în fiecare zi, acestea sunt primele care se defectează. Care ar fi semnele că un telefon trebuie consultat de un specialist?

  1. ecran spart;
  2. difuzorul nu funcționează;
  3. butoanele laterale nu răspund comenzilor;
  4. telefonul nu se încarcă când este băgat la încărcat.

Telefonul este cel care întotdeauna îți semnalează când ceva este în neregulă. Îți pot da imediat seama după refuzul acestuia de a efectua anumite comenzi. Tu cât de des îți duci telefonul la o inspecție tehnică?

Telefonul mobil trebuie tratat uneori precum oamenii; când te dor dinții, de exemplu, te duci la dentist. La fel se întâmplă și cu telefoanele. Însă, în loc să îl duci la dentist, îl duci la un centru de reparații a telefoanelor pentru inspecții periodice.

Butoanele laterale nu funcționează?

Majoritatea oamenilor de pe glob dispun de un telefon mobil. Dintre ele, mai bine de jumătate sunt cele moderne, de tip touch. Deși ecranul și anumite taste sunt apăsate pe ecran, există și butoane laterale. Acestea sunt, de obicei, cele pentru reglarea volumului și blocarea telefonului.

Butoanele laterale prezintă defecte atunci când nu mai răspund comenzilor. Ascultai muzică și ai constatat că volumul nu se poate da mai tare sau mai încet? Primul lucru pe care trebuie să îl faci este să nu apeși încontinuu butoanele.

În cazul în care butoanele se simt tari, s-ar putea ca acestea să fi rămas blocate. Nu le forța, altfel s-ar putea să le blochezi de tot. Poți duce telefonul la un service, iar profesioniștii de acolo îți vor repara butoanele în cel mai scurt timp posibil.

Nu ți se încarcă telefonul?

Ți-ai pus telefonul la încărcat, iar când l-ai accesat după un timp ai văzut că nivelul bateriei este tot scăzut? Motivele pot fi multiple:

  • telefonul nu a fost conectat cum trebuie la priză sau la cablu;
  • mufa de încărcare a telefonului este defectă;
  • cablul de încărcare nu mai face contact cu telefonul;
  • acumulatorul este defect.

În caz contrar, defecțiunea poate apărea și de la sistemul de operare a telefonului. De ceea ce are nevoie telefonul tău este o evaluare tehnică de la un expert pentru a stabili cauzele defecțiunii.

Nu poți auzi când o persoană vorbește cu tine de la celălalt capăt al liniei?

Altă problemă des întâlnită se regăsește la nivelul difuzorului. Atunci când suni pe cineva, chiar dacă apelul este în desfășurare, nu poți auzi nimic de la celălalt capăt. Similar, persoana cu care conversezi nu te poate auzi la rândul ei.

Difuzorul poate să fi fost afectat din diferite motive. Se poate ca acesta să fi fost scăpat și ceva să se fi mișcat înăuntru. În alt caz, are nevoie doar de o simplă curățare. Praful este inamicul numărul unul al telefoanelor și cauza primară a multor dereglări tehnice.

Dacă problema nu se rezolvă după ce ai curățat puțin difuzorul, cea mai bună soluție este să mergi la un service.

Durează mult până primești telefonul înapoi?

Mulți clienți ezită să își ducă telefoanele la service din motiv că durează mult. În tabelul de mai jos vei regăsi câteva servicii și timpul în care telefonul tău stă la service:

ServiciiTimp necesar
Schimbare sticlă din spateAproximativ o oră
Schimbare antenăAproximativ 3 ore
Schimbare sticlă de protecțieÎntre 30 de minute și o oră
Schimbare microfonÎn jur de 15-20 de minute

Cel mai bun service de telefoane din orașul tău? Îți spune MisterFix unde

Nu ești sigur la ce service de telefoane să mergi? Intră pe site-ul MisterFix și vei găsi cel mai bun service din oraș. Caută tipul de servicii de care ai nevoie, iar MisterFix îți va spune locația unui service de încredere.

Previous post Dinamo Bucuresti, prima victorie in grupele Ligii Campionilor la handbal masculin: 32-27 cu FC Porto
Next post Noapte cu… surprize la Biblioteca Judeteana ”Nicolae Iorga”