Poftiti sa va bucurati de CULTURA! O noua editie ArtSafari!

A început cea de a XI-a ediție ArtSafari!

Evenimentul, la care Primăria Municipiului București este partener, se va derula până pe 14 mai 2023 și va fi găzduit de Palatul Dacia-România, situat pe strada Lipscani nr. 18-20. ArtSafari poate fi vizitat de joi până duminică, în intervalul 12:00-21:00.

Vor fi patru expoziții de artă românească și internațională, instalații imersive, tururi ghidate, Night Tours, evenimente interactive și educative. ArtSafari aduce sub același acoperiș arta prestigioasă a trecutului și a prezentului, precum și arta internațională din marile muzee ale lumii și pe cea românească, pictura, sculptura și new media.

Misiunea nobilă a ArtSafari este de a apropia arta de public și de a educa noile generații. De aceea, ArtSafari e mai mult decât un muzeu – e un spațiu de învățare și joacă pentru toate vârstele.

IMPORTANT: Biletele se pot cumpăra de aici: https://tickets.artsafari.ro/e?lang=ro

Accesul copiilor sub 12 ani este gratuit.

Articolul <strong>Poftiti sa va bucurati de CULTURA! O noua editie ArtSafari!</strong> apare prima dată în Bucuresti Business – Despre afaceri. Zi de zi.

Previous post <strong>Care sunt principalele avantaje ale folosirii țevii gofrate în proiectele tale</strong>
Next post Bijuteriile – cele mai neprețuite daruri! Iată ce semnifică fiecare tip de bijuterie, cui și la ce ocazii le poți oferi drept cadou